Information till medlem UVPSK – Din arbetsgrupp för säsong 2022

Hej!

Under 2020 har styrelsen arbetat fram en revidering av arbetsgrupper, förtydligat dess uppdrag och gjort ny indelning av medlemmar. 

De största förändringarna är att vi har minskat antalet arbetsgrupper från tidigare 11 st till 7 st, förtydligat arbetsgruppernas ansvar samt utökat bemanningen i flera av grupperna. 

Förändringen är gjord för att få väl fungerande arbetsgrupper och att fler bidrar till föreningens skötsel. Arbetsgrupperna gäller from nu.   

Parallellt med ovan har vi också gått igenom hela medlemsregistret och uppdaterat det med aktuell information om vilka medlemmar som tillhör respektive arbetsgrupp samt även knutit “lediga medlemmar” till någon arbetsgrupp. 

I nedanstående länkar finner du mer information om arbetsgrupperna (informationen har funnits på vår hemsida sen 2021) samt protokollet från styrelsebeslutet om arbetsområdesgrupper. I närtid kommer ansvarig för din arbetsgrupp höra av sig till dig för planering av säsong 2022. 

Länken nedan till hemsidans information om arbetsområdesgrupper är viktig, så läs den. 

Arbetsområdesgrupper genomförande säsong 2022 

Här hittar du allmän information om arbetsområden, ansvarsfördelning samt gruppledare. Här finns också information om vilka medlemmar som ingår i de olika arbetsgrupperna. Arbetsområdesgrupper | Upplands Väsby Pistolskytteklubb (uvpsk.se)

Styrelseprotokoll 22 mars 2021 – nya arbetsområdesgrupper
Här finns beslut om införande av nya arbetsområdesgrupper (punkt 12).

Styrelsemöte 2021-03-22.docx (uvpsk.se)

Vänliga hälsningar från styrelsen