Nationaldagssmällen söndag 6/6

Välkommen till nationaldagssmällen!

Årets tredje klubbfälttävling går av stapeln söndagen den 6 juni.

Vi startar kl 10:00 med valfritt vapen, Le Mans start så att alla kommer snabbt igång. Därefter fyller vi på patrull efter patrull från station 1. Det blir 3-manna patruller för att kunna hålla avstånd och visa hänsyn till varandra.

Som vanligt behöver vi hjälpas åt för att komma igång, ca kl 09:00 sätter vi ihop banan innan första start 10:00.

Vid lunch grillas det lite korv för dom som vill innan vi sätter igång med dom avslutande varven på banan.

Med vänlig hälsning,
Fältskyttegruppen

IPSC Club Cup nr2

Söndagen den 13:e juni går UVPSK Club Cup nr2 av stapeln. Anmälan sker på SSI https://shootnscoreit.com/event/22/12708/ i varnlig ordning och vi samlas kl 09.00 för att bygga stationerna tillsammans för gemensam tävlingsstart runt kl 10.00, tävlingen pågår i ca 3 timmar.

Stationer kommer byggas på långhåll och korthåll (halva banan mot långhållet) vilket innebär att egen träning under tidpunkten för tävlingen inte är möjlig på dessa platser. Delen av korthållet mellan skjutledarbås och målbod öppen för egen träning men för att hålla säkra skjutvinklar uppmanar vi er till att ta platserna närmast målboden och stäm av med klubbkompisarna på banan så vi kan genomföra skyttet på ett säkert sätt.

Klubbmedlemmar som är intresserade av IPSC är välkomna att titta på tävlingen (kom då ihåg att ha med er skyddsglasögon och hörselskydd som är ett skallkrav vid dynamiskt skytte).

Hälsningar,
IPSC Gruppen

Arbetsdagar lördag 8/5 och söndag 9/5

Välkommen till vårens ordinarie arbetsdagar!
Nu på lördag 8/5 kl 9-15 och söndag 9/5 kl 9-12.30.

Huvuduppgiften blir att färdigställa skjutvallarna samt åtgärda ev anmärkningar från säkerhetsbesiktningen som sker torsdag 6/5.

Vi ska också göra följande: ersätta slipers med nya, skifta metallstag tavelhållare, gräva ned elslang till målspel korthållet, montera halkjärn trapp till klubbstugan, städa/sortera/organisera målbod samt lagerbod Fält/IPSC, såga ned träd i löpslingan, grusa hål/ojämnheter löpslingan, köra kasserat virke/slipers till Hagbytippen, rensa sly/ogräs infiltrationsbädd, säkerställa att varningsskyltar är uppsatta runt skyttebanan, mm mm.

Tag med skyfflar, skottkärror, motorsåg, grovtrimmer (med klinga) så hinner vi med desto mer. Som vanligt serveras mat från Michelinbeströdda Eggeby Grill.

Anmäl ditt deltagande till arbetsdagar och årsmötet via evenemangskalendern nedan:

Extra arbetsinsats vallar onsdag 5:e maj

Vi börjar på Långhållet kl 18.30 och tar sedan vid på Korthållet så fort Milsnabbgruppen är klara ca 19.30. Vi vill även be alla ni som som skjuter Milsnabb på onsdag att delta i vallarbetet efter avslutat skytte.

Anmälan gör du under evenemang:
https://www.uvpsk.se/?event=arbetsinsats-onsdag-5e-maj

Tag med egen skyffel, skottkärra om du har, samt ett glatt humör.

Väl mött och varmt välkommen!
Styrelsen

Klubbfält 2, söndag 2 maj

Välkommen till årets andra klubbfält, söndag den 2 maj.

Vi startar kl 10:00 med valfritt vapen, Le Mans start så att alla kommer snabbt igång. Därefter fyller vi på patrull efter patrull från station 1. Det blir 3-manna patruller för att kunna hålla avstånd och visa hänsyn till varandra.

Anmälan sker under evenemang https://www.uvpsk.se/?page_id=6517 där ni anger antal starter. Skyttar som inte har anmält start i förväg är inte garanterade att vara med under tävlingen. Anmälan är öppen fram till den 2:a maj.

Som vanligt behöver vi hjälpas åt för att komma igång, kl 09:15 sätter vi ihop banan innan första start 10:00.

Välkommen till IPSC grundkurs på Eggeby Maj 2021

På grund av avhopp finns det 1 plats ledig till årets första IPSC grundkurs på Eggeby Maj 2021.

Kursdagar:
20/5 Teorikväll i klubbstugan
27/5 Teorikväll och prov
29/5 Praktik IPSC långhållet
30/5 Praktik och examinering IPSC långhållet

Gå in och anmäl er under evenemang på hemsidan efter inloggning och läs mer om förutsättningarna.

https://www.uvpsk.se/?event=ipsc-grundkurs-2

Hälsningar,
IPSC gruppen