Nutid, framtid och skjuttider

Det blev en annorlunda uppstart av verksamheten på banorna i år, något jag inte tror någon av oss var beredd på. Tyvärr ligger fortfarande långhållet nere men vi jobbar febrilt på att få till material och resurser för att snarast få till en ny inspektion. Förhoppningen är att detta är klart och genomfört innan vi passerat halvvägs in i maj, men då det ligger delvis utanför min kontroll kan jag inte lova exakt datum.

Snart har vi arbetsdagarna framför oss 28-29 maj och jag skulle önska att så många som möjligt av er planerar upp åtminstone en dag för klubben så vi kan påbörja renoveringar på flera av de områden som släpar efter. Mer information kommer framöver här men datumen kan ni spika redan nu.

Imorgon klockan 18:30 (ny tid från och med 2a maj) återupptar vi precisionsskyttet på 25 meter och jag skulle vilja uppmuntra alla befintliga medlemmar att ta er tid och hjälpa våra nybörjare så de kan ta sig över den höga tröskeln de har framför sig. Det kan vara allt ifrån goda skjuttips till att hjälpa och titta på då de skjuter för att se felen vid avfyrning eller kanske hjälpa dem tolka sin träffbild på tavlan.

mvh Johan // Ordförande UVPSK