Klubbfält 2 – Back to basics

Välkomna på Klubbfält 2, lördagen den 11 mars!

Det är en bana konstruerad för att efterlikna externa tävlingar som inte har samma tillgång till målspel som vi har. En perfekt chans för dig som vill lära dig mer om fältskytte eller erövra fler särskiljningspoäng än din klubbkamrat.

Hur gör vi för att efterlikna externa tävlingar? Jo, det innebär att varje målgrupp oftast bara visas en eller två gånger under skjuttiden (inte massor med flipperspel som det kan vara ibland hos oss).

Tips från banläggaren är att nyttja tiden och hitta sätt som gör att du inte behöver målväxla mer än nödvändigt.

Tävlingen börjar 10.00 med le mans start och vi ses strax efter 09.00 och hjälps åt att göra i ordning stationer, testa målspel och ta en morgonkaffe innan vi sätter igång.

Vi grillar lite på Eggebygrillen vid lunchtid. – Välkomna!