Extra klubbtävling IPSC 18:e april

Hej allesammans,

söndagen den 18:e april blir det en extrainsatt klubbtävling i IPSC. Anmälan sker på SSI https://shootnscoreit.com/event/22/12342/ i varnlig ordning och vi samlas kl 09.00 för att bygga stationerna tillsammans för gemensam tävlingsstart runt kl 10.00, tävlingen pågår i ca 3 timmar.

Stationer kommer byggas på långhåll och korthåll (halva banan mot långhållet) vilket innebär att egen träning under tidpunkten för tävlingen inte är möjlig på dessa platser. Samtidigt är delen av korthållet mellan skjutledarbås och målbod öppen för egen träning men vi uppmanar er till att ta platserna närmast målboden då era skott kan tas upp av dom skottimers som används för tävlingen och påverka resultatet för en klubbkompis som gör sitt bästa i tävlingen.

Med säkra avstånd är klubbmedlemar som är intresserade av IPSC välkomna att titta på tävlingen (kom då ihåg att ha med er skyddsglasögon och hörselskydd som är ett skallkrav vid dynamiskt skytte).