Skinksmällen – Söndag 12:e december

God dag på er!

Julen smyger sig in med bitande kyla dom senaste dagarna. Det är dags för årets sista fälttävling, den traditionsenliga Skinksmällen. Detta år genomförs fälttävlingen med nationell räkning + specialräkning på en station. Vi kommer erbjuda både mål som ni känner igen sedan tidigare men även några nya varianter.

Årets stationer blir: Adventstaken, Julmusten, Stjärnan, Skjutintetomten, Julgranen och
Snögubben.

Vi börjar kl 10:00 söndagen (le-mans-start) den 12:e december och kör två varv. Fin (C eller B) och grov (A eller R) precis som senapen.

När vi är klar med tävlingen blir det julfika, prisutdelning och julmys. Priser delas ut utifrån flera parametrar och inte bara hur man placerar sig i resultatlistorna. Vi kommer dessutom att lotta ut en finfin julskinka till någon av er som stannar kvar.

Med vänlig hälsningar,
Skjutintetomtegruppen