IPSC Club Cup 4 söndag 26 september

Söndagen den 26:e september är det dags för UVPSK Club Cup 4 av stapeln. Anmälan sker på SSI https://shootnscoreit.com/event/22/13428/ i vanlig ordning och vi samlas kl 09.00 för att bygga stationerna tillsammans för gemensam tävlingsstart runt kl 10.00, tävlingen pågår i ca 4 timmar.

Stationer kommer byggas på långhåll och korthåll (halva banan mot långhållet) vilket innebär att egen träning under tidpunkten för tävlingen inte är möjlig på dessa platser. Delen av korthållet mellan skjutledarbås och målbod öppen för egen träning men för att hålla säkra skjutvinklar uppmanar vi er till att ta platserna närmast målboden och stäm av med klubbkompisarna på banan så vi kan genomföra skyttet på ett säkert sätt.

Klubbmedlemmar som är intresserade av IPSC är välkomna att titta på tävlingen (kom då ihåg att ha med er skyddsglasögon och hörselskydd som är ett skallkrav vid dynamiskt skytte). I klubben har vi duktiga instruktörer som genomför grundutbildning för att kunna ta licens för IPSC Handgun. Höstens utbildning är precis genomförd men det kommer säkert flera möjligheter till våren. – Håll utkik!

Hälsningar,
IPSC Gruppen