Banfälten på Eggeby 2020

Välkommen till Banfälten på Eggeby 2020, söndagen den 29:e mars! (sommartid)
Vi har haft fantastiskt intresse för tävlingen och redan fyllt alla 300 starter. Därav har vi nu stängt anmälan. Det finns fortsatt begränsad möjlighet till efteranmälan på tävlingsdagen i mån av plats.

 

Du som är ska vara funktionär och ha tävlingsstarter på tävlingen anmäler sina starter på tävlingsanmälan (precis som för alla andra skyttar) och anmäler ditt deltagande som funktionär här.
Mer information kommer att publiceras här fram till att slutgiltigt och medaljkontrollerat resultat är publicerat.
Hälsningar,
Tävlingsledningen

Eggebyträffen 2019 kretsfältskjutning

Välkommen till Eggebyträffen 2019, söndag den 13 oktober.

Eggebyträffen 2019, slutgiltigt medaljkontrollerat resultat

Anmälan är nu stängd då samtliga starter är fyllda. Efteranmälan kan ske i mån av plats vid eventuella återbud. Vi är otroligt glada över det stora intresse som visats och ser fram emot en riktigt bra tävlingsdag.

Funktionärer anmäler sig för arbetspass här (kom ihåg att också anmäla tävlingsstart): https://www.uvpsk.se/?event=funktionar-eggebytraffen-2019

Denna sida kommer uppdateras löpande fram till att slutgiltigt och medtaljkontrollerat resultat är publicerat.

Hälsningar,
Tävlingsledningen

 

Funktionärsträff onsdagen den 5/6 inför 500-lappen

Hej!

Onsdagen den 5/6 kl 19.00 bjuder vi in alla funktionärer till förberedande träff inför 500-lappen i klubbstugan på Eggeby där vi går igenom allt praktiskt inför tävlingen.

För er som vill skjuta men inte har anmält er så är det god tid att göra det via anmalan@uvpsk.se då anmälan är stängd på hemsidan.

MVH,

Tävlingsledningen