Höstsäsongen börjar: Magnumprecision och Springskytte

Hösten står för dörren och skjutljuset blir kortare. Men ännu finns det verksamhet på banorna.

Magnumprecision på måndagar med start 18.00. Trött efter semestern? Ligg ner och skjut. Desutom roligt att det smäller mycket. Våga prova. Liggunderlag, något som skyddar benen och ordentliga kåpor behövs. Instruktioner får du på plats. Några KM i olika vapengrupper kommer att hållas under hösten, se skjutprogrammet för detaljer.

Springskytte på tisdagar ojämna veckor med start 1800. Pigg efter semestern? Kombinera dina två favoritsysselsättningar löpning och skytte. Väska att transportera vapnet och ammunitionen runt banan med behövs. Man kan skjuta med vapen i vapengrupperna A, C och R. Den som skjuter .22 skjuter på stålmål, övriga på papp. Övriga instruktioner får du på plats. KM i Springskytte hålls på lördagförmiddagar,med KM C nu på lördagen den 4 september.

Frågor om de här två grenarna kan du ta med Magnus, så hjälper han dig att komma igång. Väl mött!