Hemortens Banor Precision samt Magnumprecision

Det är dags att anmäla sig till årets Rikstävling på Hemortens Banor.
Den traditionella tävlingen i Precision är i år kompletterad med en tävling i Magnumprecision. Båda dessa sker mellan 1 maj til 6 juni. I september kommer RHB-Militär Snabbmatch samt RHB-PPC hållas. Mer information om detta när inbjudan utkommmit.

Exakta skjuttillfällen för tävlingarna i Precision samt Magnumprecision finns noterade i klubbens skjutprogram.

I RHB-Precision kan varje skytt göra upp till fem starter i olika vapengrupper – A1, A2, A3, B samt C. I RHB-Magnumprecision upp till åtta, M1 till M8. Har du en automatpistol 9mm eller grövre kan du skjuta M6, har du en “vanlig” revolver .357 Magnum kan du skjuta M7. Tävlingarna räknas som externa tävlingar och är standardmedaljgrundande. Passa på att få extern aktivitet med dina vapen – skjut Rikstävlingen på Hemortens Banor.

Varje start kostar 70:- för skytten. Startkort och instruktioner tillhandahålls av skjutledaren/tävlingsansvarige. Tekniskt sett är det som att skjuta en vanlig måndagsprecision, så det är varken svårt eller komplicerat.

För den som är intresserad finns mer att läsa på Förbundets webbplats här.

Gör dina anmälningar till tävlingarna på listor i skjuthallen eller under fliken Evenemang. SISTA DAG FÖR ANMÄLAN ÄR 18:00 MÅNDAG 11 APRIL .

Frågor besvaras av Magnus.

Mvh
Tävlingsledningen