Första hemortens och rekord i precisionsdeltagande

36xPrecision

En solig och varm sommardag som resulterade i nytt rekord i antal aktiva skyttar under en precisionsmåndag (iallafall senaste 5 åren och de resultat som jag har haft tillgängliga för historik). Aktiva skyttar på banan var 36 stycken och en supporter i form av min son. Det skulle vara riktigt kul att se om vi kan passera 40 aktiva någon dag detta år – skulle tro att måndagsprecision är favorittippad som vinnare men skulle vara underbart att se någon annan gren segla upp och utmana detta (fält brukar ligga bra till historiskt sett i max antal startande med 42 startande på en klubbtävling 2013).

Vi har en IPSC utbildning på gång inom klubben, logga in på hemsidan för att ta del av informationen runt detta och hur ni anmäler er.

Vi har även 500 lappen snart – ni medlemmar som har skyttekort men som inte har egen vapenlicens – anmäl er. Det är ett ypperligt tillfälle att få erfarenhet från en tävling på hemmaplan plus det är “enkelt” för oss att administrera klubbvapen under tävlingen. Ställ även upp som funktionär så lär ni känna folk inom skyttekretsen.

Ni som ännu inte skapat konto på hemsidan – var så snälla och gör det så vi kan nå ut till er medlemmar med information runt tävlingar och evenemang vi kommer ha framöver.

Länk till ett enkelt formulär att fylla i för konto finns här.

Imorgon tisdag så kommer ett sista lass med rörgravsgrus och en kranbil för att fixa till allt så vi kan få ordning på en ny inspektion av långhållet. Det finns några medlemmar som ställt upp ideelt med sin fritid på andra håll som gjort att vi kunnat hålla ner kostnaderna till ett otroligt lågt pris – under 5000:-. Vi återkommer framöver för att tacka dem för deras insatser mer formellt.

Sist till ett av mina personliga mål framöver, att öka aktiviteterna för er medlemmar. Enda sättet att lyckas med detta är att ni som medlemmar hjälper mig att nå dit. IPSC kursen ovan är en del – tävlingar vi anordnar en annan. Ställer ni upp och hjälper till när ni kan och när det passar så kan vi tillsammans göra detta till en av norra Stockholms mest aktiva klubbar – målet torde kunna vara till Stockholms mest aktiva med tanke på de banor och skjuttider vi har tillgång till.

mvh Johan // Ordförande UVPSK